Online Coaching

George Lim

By April 20, 2023 December 9th, 2023 No Comments

Als coach ben ik gefascineerd door de unieke krachten en kwaliteiten van ieder individu. Ik geloof dat het ontdekken en waarderen van onze eigen authenticiteit een belangrijke stap is naar meer vervulling en succes in het leven. Door het bevorderen van zelfkennis en verbeteren van persoonlijke ontwikkeling, help ik mijn klanten om hun eigen krachten te herkennen en te benutten.

Mijn achtergrond in Beleid en Management op het gebied van gezondheidszorg, gevolgd door specialisaties in Health Economics, Policy and Law en management van HR en verandering, geven me een stevige basis om verandering te begeleiden. Daarnaast heb ik mij verder ontwikkeld als coach door het afronden van diverse coachingsopleidingen en trainingen op het gebied van Geweldloze Communicatie.

Sport heeft altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld en heeft mij geleerd om door te zetten en doelen te behalen. Deze mentaliteit komt nu goed van pas in mijn werk als coach, waar ik empathie, doortastendheid en resultaatgerichtheid combineer met een analytische blik en verbindende kwaliteiten. Collega’s typeren mij als een sociale koffiedrinker en een hardwerkende denker en doener.

Als re-integratie coach, loopbaancoach en klimcoach help ik mensen om hun persoonlijke missie te ontdekken en waarderen. Bij AnyCoCoach geef ik mijn persoonlijke coachmissie verder vorm en hoop ik nog meer mensen te kunnen helpen om meer uit het leven te halen en ervan te genieten.