Online CoachingOp locatie

Carla Scholten

By April 20, 2023 December 9th, 2023 No Comments

Ik ben afgestudeerd in Europese studies en heb ervaring opgedaan bij internationale organisaties (consultancy bureaus). Ik merkte dat mijn interesse in mensen en loopbanen sterker was dan het maken van omzet. Ik besloot een Coachopleiding te volgen en van coachen mijn beroep te maken. Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mens en organisatie is mijn drijfveer.
Ik coach professionals in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling waardoor ze beter kunnen presteren, hun talenten optimaal kunnen inzetten en met plezier en succes aan het werk zijn. Mijn uitgangspunt is dat ieder mens zijn of haar eigen talent heeft: soms zichtbaar, soms verborgen. Ik richt me op het (her) ontdekken van talenten, ze te versterken en op de juiste manier in te zetten.
Ik ga graag aan de slag met vragen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, communicatie, het optimaal benutten van talenten en keuzes maken en doe dat op een oplossingsgerichte manier. Met inzicht kom je in beweging op de weg die voor jou is bedoeld.
Mijn aanpak wordt gezien als invoelend, motiverend, doortastend en resultaatgericht. Ik weet complexe zaken te vereenvoudigen en met gevoel voor humor.
Mijn motto is: ‘Go for it: je dromen najagen, je gevoel volgen en vooral stappen zetten want ook een lange reis begint met de eerste stap….